Buitenschilderwerk

In Nederland heeft uw woning erg veel te lijden onder de wisselende weersomstandigheden. Daarom is het van belang dat er een goed waterdicht verfsysteem wordt toegepast aan de buitenzijde van uw woning.

Wij zorgen ervoor dat uw woning op een professionele wijze aan de buitenzijde wordt beschermd zodat uw huis weer tegen alle extreme weersomstandigheden bestand is!

Het verfsysteem wat we toepassen op ons schilderwerk is:

  • geheel afwassen/ontvetten met een biologisch afbreekbaar product
  • geheel machinaal/handmatig schuren om een uitstekende hechting en een vlakke ondergrond te krijgen
  • de oude beglazingskit indien nodig uitsnijden en opnieuw kitten met een hoogwaardig product voor een uitstekend strak en waterdicht systeem
  • overige naden en gebreken kitten en plamuren
  • indien nodig voorlakken om een goede basis neer te zetten voor de aflaklaag
  • aflakken om uw houtwerk duurzaam te beschermen

Keimwerk

Het aanbrengen van Keim verf is een van onze specialisaties. Is uw woning toe aan een renovatie of een frisse, moderne uitstraling? Keimen geeft het huis of de muur een compleet ander uiterlijk. 

Keim is een speciale matte muurverf die een verbinding aangaat met de minerale steenachtige ondergrond, zoals beton, baksteen en pleisterwerk. Hierdoor bladdert de verf niet af en treedt er geen scheurvorming op. Het is absoluut lichtecht en bestand tegen weersinvloeden en verontreinigende stoffen uit de lucht.

Keim muurverf is uitermate duurzaam en heeft een ongekend lange levensduur. Daarbij wordt de gevel ook nog eens waterdichter terwijl hij blijft ademen. Hierdoor krijgen algen of schimmels geen kans. 

Keim is er in het wit, maar kan ook op kleur gemaakt worden. 

Houtrot reparatie

Als uw kozijnen zijn aangetast door houtrot kunnen we ervoor zorgen dat uw kozijn er weer als nieuw uitziet. Hierbij moet u denken aan kleine reparaties zoals het opvullen of het vervangen van een gedeelte van uw kozijn.

Reiniging

Natuurlijk is het ook mogelijk in overleg bepaalde schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, zoals dakgoten reinigen of kunststof boeidelen en/of panelen te reinigen.

IK WERK UITSLUITEND MET PROFESSIONELE TOPPRODUCTEN.

De ultieme voldoening die er binnen het schildersvak behaald kan worden is het moment waarop de opdrachtgever het eindresultaat ziet en trots is op die nieuwe uitstraling van de woning of bedrijfspand. Dit is een continue drijfveer voor mij om nieuwe opdrachten te realiseren.

Professioneel schilderwerk, zorgvuldig tot in de puntjes afgewerkt, zowel binnen als buiten. We gaan optimaal voorbereid aan de slag bij de klant.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We nemen dan z.s.m. contact met u op.