Binnenschilderwerk

Is uw woning toe aan onderhoud of re-styling?

Schildersbedrijf de Laat kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om kozijnen en deuren, u bent bij mij aan het juiste adres.

Uw huis is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het woonplezier, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst.

Wilt u uw woning van binnen eens spectaculair veranderen? Neem contact met me op voor een afspraak en laat u voorlichten over de mogelijkheden en kosten.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van uw woning. Het voegt waarde toe aan het woongenot. Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van de juiste kleuren en materialen. Zeker voor de gevelkozijnen is het belangrijk dat goed binnenschilderwerk is uitgevoerd, dit draagt namelijk voor 50% mee aan de duurzaamheid van het buitenschilderwerk.

De binnenwerkzaamheden die we verrichten zijn:

  • schilderen van deuren, kozijnen, trappen en alle andere houten ondergronden
  • texen/witten van wanden, plafonds in woonkamers, keukens en op alle andere steenachtige ondergronden
  • plakken van glasvezelbehang
  • vloercoatings

Sauzen/texen

Op plafonds en wanden kan latex in de meest voorkomende kleuren worden aangebracht. We houden rekening met alle specifieke eigenschappen van de ondergrond en maak dan ook gebruik van speciale (watervaste) muurverven wanneer nodig. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt natuurlijk ook een belangrijke rol.

Binnenshuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnenkwaliteit latex.