Voor eerlijk en degelijk schilderwerk

Werkzaamheden

Binnenschilderwerk

Is uw woning toe aan een re-styling?

Schildersbedrijf de Laat kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om kozijnen en deuren, u bent bij mij aan het juiste adres.

Uw huis is het namelijk waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het woonplezier, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst.

Wilt u uw woning van binnen eens spectaculair veranderen? Neem contact met me op voor een afspraak en laat u voorlichten over de mogelijkheden en kosten.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van uw woning. Het voegt waarde toe aan het woongenot. Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van de juiste kleuren en materialen. Zeker voor de gevelkozijnen is het belangrijk dat goed binnenschilderwerk is uitgevoerd, dit draagt namelijk voor 50% mee aan de duurzaamheid van het buitenschilderwerk.

De binnenwerkzaamheden die ik verricht zijn:

  • schilderen van deuren, kozijnen, trappen en alle andere houten ondergronden
  • texen/witten van wanden, plafonds in woonkamers, keukens en op alle andere steenachtige ondergronden
  • plakken van glasvezelbehang
  • vloercoatings

Sauzen/texen

Op plafonds en wanden kan latex in de meest voorkomende kleuren worden aangebracht. Ik houd rekening met alle specifieke eigenschappen van de ondergrond en maak dan ook gebruik van speciale (watervaste) muurverven wanneer nodig. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt natuurlijk ook een belangrijke rol.

Binnenshuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnenkwaliteit latex.

Buitenschilderwerk

In Nederland heeft uw woning erg veel te lijden onder de wisselende weersomstandigheden. Daarom is het van belang dat er een goed waterdicht verfsysteem wordt toegepast aan de buitenzijde van uw woning.

Ik zorg ervoor dat uw woning op een professionele wijze aan de buitenzijde wordt beschermd zodat uw huis weer tegen alle extreme weersomstandigheden bestand is!

Het verfsysteem wat ik toepas op mijn schilderwerk is:

  • geheel afwassen/ontvetten met een biologisch afbreekbaar product
  • geheel machinaal/handmatig schuren om een uitstekende hechting en een vlakke ondergrond te krijgen
  • de oude beglazingskit indien nodig uitsnijden en opnieuw kitten met een hoogwaardig product voor een uitstekend strak en waterdicht systeem
  • overige naden en gebreken kitten en plamuren
  • indien nodig voorlakken om een goede basis neer te zetten voor de aflaklaag
  • aflakken om uw houtwerk duurzaam te beschermen

Keimwerk

Het aanbrengen van Keim verf is een van mijn specialisaties. Is uw woning toe aan een renovatie of een frisse, moderne uitstraling? Keimen geeft het huis of de muur een compleet ander uiterlijk. 

Keim is een speciale matte muurverf die een verbinding aangaat met de minerale steenachtige ondergrond, zoals beton, baksteen en pleisterwerk. Hierdoor bladdert de verf niet af en treedt er geen scheurvorming op. Het is absoluut lichtecht en bestand tegen weersinvloeden en verontreinigende stoffen uit de lucht.

Keim muurverf is uitermate duurzaam en heeft een ongekend lange levensduur. Daarbij wordt de gevel ook nog eens waterdichter terwijl hij blijft ademen. Hierdoor krijgen algen of schimmels geen kans. 

Keim is er in het wit, maar kan ook op kleur gemaakt worden. 

Houtrot reparatie

Als uw kozijnen zijn aangetast door houtrot kan ik ervoor zorgen dat uw kozijn er weer als nieuw uitziet. Hierbij moet u denken aan kleine reparaties zoals het opvullen of het vervangen van een gedeelte van uw kozijn.

Reiniging

Natuurlijk is het ook mogelijk in overleg bepaalde schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, zoals dakgoten reinigen of kunststof boeidelen en/of panelen te reinigen.

IK WERK UITSLUITEND MET PROFESSIONELE TOPPRODUCTEN.

De ultieme voldoening die er binnen het schildersvak behaald kan worden is het moment waarop mijn opdrachtgevers het eindresultaat zien en trots zijn op die nieuwe uitstraling van hun woning of bedrijfspand. Dit is een continue drijfveer voor mij om nieuwe opdrachten te realiseren.

Professioneel schilderwerk, zorgvuldig tot in de puntjes afgewerkt, zowel binnen als buiten. Ik ga optimaal voorbereid aan de slag bij de klant.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.